Пилешки дробчета с бекон



При използване на рецепта от този блог, цитирайте източника FEDORCKA.BLOGSPOT.COM С ЛИНК КЪМ РЕЦЕПТАТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, НАРУШАВАТЕ АВТОРСКИТЕ ПРАВА!

ОПИТАЙТЕ И ТАЗИ СТРАХОТНА РЕЦЕПТА С ДРОБЧЕТА >>

Продукти:
500 грама пилешки дробчета
320 грама ленти бекон
3 супени лъжици дижонска горчица
50 милилитра бренди или водка
2 супени лъжици тъмен соев сос
сол
Нарязваме дробчетата на недебели ленти, ако случайно са много големи дробчетата. Овкусяваме ги с горчицата, брендито, соевия сос и 2-3 щипки сол. Оставяме дробчетата за 30 минути, след което вземаме една ивица дробче и я завиваме плънто в бекон. Ако лентите бекон са дълги, срежете ги на две и увийте дробче в едната половина. Закрепваме бекона към дробчето с клечка за зъби. Може да ги нанижете и на шиш и ги поставете в тава, покрита с намаслена с олио хартия за печене. Печем в предварително загрята фурна на 200С с вентилатор за 25-30 минути, като аз ги покрих с фолио, за да не изгорят. Десетина минути преди да ги извадя от фурната махнах фолиото, за да се запече беконът. Може да проверите едно от парчетата като го режете, за да проверите дали е изпечено добре и ако е, извадете от фурната. Сервирайте ги веднага като ги намажете с мазнината от хартията за печене!



При използване на рецепта от този блог, цитирайте източника FEDORCKA.BLOGSPOT.COM С ЛИНК КЪМ РЕЦЕПТАТА! В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ, НАРУШАВАТЕ АВТОРСКИТЕ ПРАВА!

Опитайте и тази страхотна рецепта с дробчета >>

Коментари

Популярни публикации